HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Milyen wallisos autókból választhatnak vajon a Jeti Válasz munkatársai?

2013.03.20. 16:30

Ha lehet hinni a Heti Válasz által megszivárogtatott hitelesnek tűnő tényállításoknak, Uj Péter új projektje (vagy ahogy ők humorosan nevezik: Uj-projekt) a Wallishoz köthető. A jobboldalinak látszó, ám mégis valahogy kicsit baloldali cég jelen van a minőségi autóipar területén is. Így nem teljesen alaptalan azt feltételezni, hogy a Jeti Válasz dolgozói szép vállalati autóval járhatnak majd munkába. 

Utánajártunk.

A Wallis Pest kínálatából szerintünk egyértelműen a BMW típusú, "X6" felségjelzésű "hibrid" személygépjármű illene legjobban Uj Péter jetis imidzséhez. Egyszerre dinamikus, bírja a havat és a magaslati levegőt. És hibrid. Vagyis: kellően elegáns egy prominens főszerkesztői státuszhoz. 

bmw_x6.jpg

Erre szokták mondani, hogy "szép állat".

Véleményünk szerint a szerkesztőség többi (de nem utolsó sorban) tagjai egy valamivel szerényebb, de hasonlóan komfortos és modern autóval szelhetik majd a média kifürkészhetetlen útjait. Számukra mi egy úgynevezett Mini kocsit szemeltünk ki. Sajnos megmutatni most nem tudjuk, lévén a Wallis ezen weboldala jelenleg szerverokokból nem elérhető

A Jeti Válasz dolgozóinak balesetmentes közlekedést, a Wallis munkásainak pedig önfeledt médiafogyasztást kívánunk e helyről is.

Szólj hozzá!

Címkék: wallis uj péter jeti válasz

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr955153029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása