HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Uj Péterből kihozta a Fradi-ultrát a Heti Válasz vele foglalkozó cikke

2013.03.21. 16:15

Nem volt mindig ilyen baljós a Heti-Jeti viszony. Másfél éve például Uj Péterrel még a barátság hangján készített interjút a hetilap. De úgy tűnik, a kollegiális, baráti érzéseket is utolérheti az elmúlás.

A Cink.hu nevű szórakoztató hírportál főszerkesztője személyesen ragadott billentyűzetet, hogy rávilágítson a Heti Válasz és a Jeti Válasz között eszkalálódó, egyre gondterhesebb viszonyra. 

Uj Péter többféleképpen is értelmezhető cikkét változtatás nélkül, teljes terjedelmében közöljük: 

Kedves fiúk. Eddig jóban voltunk, most majd nem leszünk. Erre számítottam, mondjuk. Megkérdeztek, kábé elmondtam, mi a helyzet, nem hatotta meg őket. Azt azért meg tudom ígérni, hogy ha Bajnai ezredannyira beáll mögém, mint amennyire Lajosék ott vannak a Válasz mögött, akkor a Hősök terén déli tizenkettőkor tetováltatom a seggemre a Heti Válasz aktuális címlapját.

Szily László szerint Uj Pétert eléggé felheccelte a Heti Válasz azzal, hogy Bajnai Gordon volt és leendő miniszterelnököt sejteti Uj friss médiavállalkozása, a Jeti Válasz mögött. 

A cikkből többek között az is kiderül, hogy Szily László szerint Bajnai Gordon jó gazda, aki nem szól bele a hírlapírásba. Ilyen módon persze kevéssé érthető, hogy akár a Jeti, akár a Heti Válasz miért ne látna szívesen egy ilyen jámbor szürke eminenciást vezetőként, tulajdonosként, befektetőként, mint amilyen Bajnai úr.

A másik információ, amit ebből a cikkből tudhatunk meg, hogy Szily László nemhogy ismeri Uj Péter tomporát, de meglátása szerint nagyon sokáig tartana egy valódi Heti Válasz címlapot erre a testfelületére tetováltatnia. Tekintve Uj testmagasságát, joggal nevezhető meglepőnek ez a vallomás.

(Persze nem eszik olyan forrón a kását. Hiszen csak a vak nem látja, hogy a Jeti Válasz éppen a Heti Válasz nevére rímelő névválasztás, Uj Péter által. Olyan ez, mintha a Heti Válasz hirtelen egy Régi Pál nevű főszerkesztőt nevezne ki a sajátmaga élére. Az sem lenne éppen feszültségmentes Uj Péter viszonylatában.)

Ha további részleteket tudunk meg az ügyről, azonnal jelentkezünk.

komment

Címkék: heti válasz wallis bajnai gordon uj péter szily lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr735161012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cavalcanti 2013.03.25. 01:58:22

A Jeti Válasz névötletként is elég provokatív, mármint egy heti válaszos arcnak biztosan. Hiszen a H.V.-hoz képest határozza meg magát,és sejteti, hogy oldaluk nem lesz mentes az iróniától. Csak remélni merem, hogy oszt majd minden irányba, és nem züllik a meglehetősen egyoldalú cink.hu részrehajlási szintjére.
süti beállítások módosítása