HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Ki fogja árulni a Jeti hirdetéseit?

2013.04.02. 23:13

Bár a mai napot amiatt kellene ünnepelnünk, hogy lesz idén áprilisban is havazás, de legalábbis iszonyat hideg, ám annyi itt a jetis hír, mint M7-esen a belügyminiszteri lábnyom. A Kreatív szerint Uj Péter tenderezteti a Jeti Válasz értékesítését. 

Meghívásos sales house-tendert írt ki Uj Péter egyelőre még nem publikus nevű hírportálja. A három meghívott, az Origo Sales House, az Adaptive és a Sanoma is adott be ajánlatot – mondta el Uj Péter a Kreatív Online-nak.

Ha Sales House-hoz kerül az értékesítés, annyi lesz majd a nyomott árú ct-alapú hirdetés, hogy a jetiknek éjjel-nappal ontaniuk kell magukból a PI-bomba cikkeket. De legalább beleállósan indul neki a 444.hu a munka napján, május elsején. 

Szólj hozzá!

Címkék: sales house jeti válasz 444.hu origo sales house origo uj péter

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr445189874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása