HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Kiszivárgott a JetiVálasz.hu első verziója!

2013.03.20. 16:24

Az első, nem végleges grafikai szárnypróbálgatás véletlenül kikerült az internetre. Itt látható, hogy Uj Péter valójában a Népszava és nem a Heti Válasz babérjaira akar törni. Pontosabban nem látható, mert túl kicsi a képernyőfelvétel. De higgyék el nekünk, hogy a Jeti Válasz felirat alá azt írta a Főszerkesztő, hogy "a szegény ember Népszavája". Ebből arra következtethetünk, hogy a Jeti Válasz bizony ingyenes lesz.

jetivalasz_design.png

Valószínűleg ezt még nem sejthették a Heti Válasz munkatársai akkor, amikor a Wallisszal hozták összefüggésbe a Riszpekt Házzal és Bajor Imrével megerősített, alakulófélben lévő médiavállalkozást.

Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Heti Válasz viszont "NOE vagy Hír TV Klub kedvezménnyel" jutányosan, mindössze 4900 forintért fogyasztható, és papír formában! A papírral pedig, mint tudjuk, nehéz versenyezni. Annak van szaga, az internetnek viszont köztudottan nincsen. 

Szólj hozzá!

Címkék: bajor imre wallis uj péter riszpekt ház jetivalasz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr975153283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása