HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Tartalomszolgáltatás vagy jetihalál

2013.04.07. 18:03

Az Index tizedik szülinapjára készült szerkesztőségi videó akár a Jeti 444 Válasz bemutatkozó filmje is lehetne. Hiszen a tartalomszolgáltatás talán még életbevágóbb napjainkban, mint volt egykoron.

A videó valamiért ma kikerült az Index címlapjára is. Lehet, hogy a szerkesztőket is teljesen összezavarta Román Balázs zavaros írása. De végülis ha egy zavaros írás összezavar valakit, akkor arra joggal mondhatjuk: hatásos írás. Szerkesztőségünk véleménye szerint a Román-cikk valójában a Kreatív magazin nehéz piaci helyzetéről szóló parabola. Ők talán közelebb érzik magukat a halálhoz, mint a tartalomszolgáltatáshoz.

komment

Címkék: 444 új index jeti válasz 444.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr975205904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása