HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Bréking: éles a WordPress alatt futó jetivalasz.hu próbaverzió

2013.04.01. 12:16

Bár úgy tudjuk, hogy egy igazán látványos és izgalmas, már-már bulváros dizájnnal fog elindulni a jetivalasz.hu valamikor május legelső napján, azaz MayDay-en. Ami ugye egyben segítségkérésként is értelmezhető. 

Ezzel együtt is már elérhető a jetivalasz.hu első próbaverziója. Amiből nem csak az derül ki, hogy az Uj Péter-féle újság WordPress alapokon fog működni, de az is, hogy Fenyő Balázs, az Index korábbi fejlesztési vezetője nem csak a jetivalasz.hu domaint jegyezte be, de ő kísérletezik az újság megjelenítésével is.

Még három hét, és éljen május elseje, énekszó és blogengine-es jetiválasz köszöntse! 

jetivalasz.png

Szólj hozzá!

Címkék: wordpress fenyő balázs jetivalasz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr1005187038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása