HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Rendkívüli híradás: szakított a Wallis a Jeti Válasszal!

2013.03.22. 15:19

A Cink.hu riportereinek küldött a Wallis egyik üzletembere egy levelet, amiből az derül ki, hogy kihátrálnak a Jeti Válasz mögül. Elképzelhető, hogy ezzel a Jeti Válasz projekt is veszélybe kerül.

Az mondjuk érthető, hogy indulás előtt nem akartak a médiamunkások egyből nevet is változtatni. (Meg nem erősített, de állítólag felmerült, hogy Jeti Wallis-ra módosítsák a sajtóttermék nevét. Ami az újságírókból heves reakciókat váltott ki.)

Uj Pétert eddig nem sikerült utolérnünk, de minden bizonnyal fogalmazódik már a leendő befektetők megnyugtatását célzó MTI OS távirat.

Lehet, hogy még azt is meg kell érnünk, hogy az Indexből kivált újságírók visszatérnek az alma máterbe.

Egy biztosnak látszik: valószínűleg búcsút lehet inteni az új gépjárműveknek.

 

1 komment

Címkék: wallis uj péter jeti válasz

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr325162767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása