HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

Az Index új főszerkesztője Uj Péterrel folytatta volna, bár nem érezte kiforrottnak a projektet

2013.04.02. 21:16

Újabb pikáns részletek láttak napvilágot az újmédia ege alatt. Szily László szerint ugyanis Dudás Gergely, az Index frissen kinevezett főszerkesztője hiába nem érti, hogy mi Uj Péter célja a Jeti Válasz projekttel, korábban még ő is ott szeretett volna dolgozni.

Dudás tagja volt Uj Péter tervezett csapatának, de miután Mészáros Zsófi felmondott, rögtön elfogadta megajánlott posztot, és kilépett a távozók közül. Óriási kihívás volt, ami nem minden nap akad plusz nem érezte kiforrottnak UP koncepcióját - mondja erről Dudás az interjúban. 

Egy másik jellemzés szerint:

Aki látta már hogyan alakul át péntek este igazi bulikirállyá, sőt karaoke-császárra, az tudja, hogy a professzionális külső valójában egy gruppie-któl, wattoktól, és fényorgiától megrészegült Mick Jaggert takar.

Na ezt nem lesz egyszerű összerakni, de próbáljuk meg.

Még mielőtt arra kezdenénk el gyanakodni, hogy valaki nem mond igazat, vegyük figyelembe a lehetséges és reális értelmezéseket. 

1. Dudást valóban érdekelte Uj Péter új csapata, a Jeti Válasz projekt, de amikor Mészáros Zsófi bejelentette, hogy lemond főszerkesztői posztjáról, egyszerűen világossá vált számára, hogy most van esély egy jobb újságot csinálni az Indexből még a Jeti Válasznál is. 

Ezt a feltételezést gyengíti, hogy Dudás azt nyilatkozza, nem tartja eléggé kiforrottnak Uj Péter új projektjét. Persze lehet, hogy már nem tartja elég kiforrottnak. 

2. Viszont ha sohasem tartotta elég kiforrottnak, akkor nem következtethetünk másra, mint arra, hogy Dudás csak azért akart elmenni Uj Péter projektjébe, hogy belülről gyengítse azt, addig is, amíg Mészáros Zsófi fel nem mond. 

Ebben az esetben viszont Dudásnak valaki súghatott Mészáros Zsófi távozásáról, és emiatt hátrálhatott ki a Jeti Válaszból, és ült inkább be az Index főszerkesztői székébe. 

3. Szily László hazudik. 

4. Dudás Gergely nem mond igazat. 

5. Kit érdekel ez az egész egyáltalán?

Szólj hozzá!

Címkék: uj péter dudás gergely új index jetiválasz 444.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr305189646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása