HTML

jetivalasz

Mindent tudni akarsz Uj Péter legújabb Indexéről, a Jeti Válaszról? Olvass minket. Ha kérdésed, észrevételed van, írja be valamelyik cikk alá a kommentekbe. Jetiski!

Friss topikok

444.hu: Mit takarhat a rejtélyes szám?

2013.03.21. 12:17

Több olvasónk is jelezte, hogy a jetivalasz.hu két másik domainen is elérhető. Az egyik a magyarjeti.hu, a másik pedig a 444.hu. A magyarjeti.hu nevet nyilván nem kell magyarázni a Jeti Válasz rajongóknak. Míg a Jeti Válasz "összekacsintósabb" névválasztás (gondoljunk csak a Heti Válasz nevű hetilapra), addig a Magyar Jeti inkább Uj Péter azon gondolkodását tükrözheti, hogy végülis magyar nyelven fog íródni az indexesek új lapja. És büszkék is lehetünk a hazánkra. Valamint szokás is a "magyar" szót médiatermékek nevébe beletenni (gondoljunk csak a Magyar Hírlap, Magyar Narancs vagy Magyar Közlöny kiadványokra). 

De mire utalhat a "444", a 444.hu domainben? Ennek jártunk utána!

A 444 misztikus szám. Ugyanis időszámításunk szerint 444-ben történt, hogy Hun Attila megvetette a lábát a Tisza folyó partjánál, a mai Magyarország területén, hogy innen indítsa el balkáni hadjáratát. Hihetetlen, de igaz! 

Attila, a hunok királya (vagyishát Uj Péter!) a Tisza partjáról indítja meg új médiakampányát. Hát persze, hiszen Uj Péter szolnoki származású. És melyik folyó folyik Szolnok határában? Hát persze, hogy a Tisza!

És miért pont a Balkánt akarja meghódítani a tiszaparti (alias szolnoki) Hun Attila (alias Uj Péter)? Itt a magyar média balkanizálódására kell szerintünk gondolni. Aminek egyszer és mindenkorra véget fog vetni a hunok királya. Úgy legyen!!44!444!!!4444!!!!

attila.jpg

2 komment

Címkék: tisza szolnok uj péter 444 jetivalasz.hu hun attila

A bejegyzés trackback címe:

https://jetivalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr405158004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koya 2013.04.04. 20:51:29

Uj Péter (alias Magyar Hun Attila, aki hun hun, hun magyar, de neki ez nem új) szépen lovagolja a huczul mént, szemében ég a remény, miszerint hasonló jókat remélhet a rablott menyecstől

nos, ez az Attila Péter tévedmény áldozata
merhogy nem köll a Balkánt nékünk meghódítgatnunk, hiszen a miénk az, ősi magori juss szerint..., mégpediglen a japán-magyar közös határ átellenső ódala, ősi magyar főd..., meg szikla..., ahol ugyan dalmát dal szól ma, de nekik nekik alma, eldőlt már e viadal...régen
süti beállítások módosítása